tiistai 22. syyskuuta 2015

Ylimääräiset tällä kertaa epätavalliseen kohteen

Tässä kuussa on sijoitusrintamalla ollut itselläni hiljaista. Takana ei ole ostoja, eikä myyntejä. Säästöön kuitenkin kertyi loppukesän ja alkusyksyn aikana käteisvaroja lomarahoista ja aika-ajoin maksettavista bonuksista.

Tavallisuudesta poiketen tämä rahapotti ei siirtynyt heti osakkeisiin, vaan käytin rahat velan lyhentämiseen selkeästi normaalia enemmän. Käytännössä itselläni on reilusti asuntolainaa ja toiseen isoon ostokseen otettua lainaa. Keväällä Nordnetin lanseerattua Nordnet Superluoton, vaihdoin osan toisesta lainastani Nordnet Superluottoon, koska pääsin pienempään korkoprosenttiin sitä kautta. Nyt käytin lomarahat ja bonukseni ja pienensin Nordnetin luottoani.

Korkomenoista en kuukausittain säästä paljon, koska korko Superluotolla on ollut suhteellisen alhainen, mutta öiden nukkuminen heiluvilla markkinoilla on mukavampaa kun velkamäärä on hieman pienempi. Jos taas jossakin vaiheessa tuntuu siltä, että olisi hyvä hieman sijoittaa isompia määriä eri osakkeisiin, on hyvin helppoa taas kasvattaa Superluoton kokoa. Itsestäni velaksi sijoittaminen kuitenkn tuntuu vieraalta. Tuota lähden oikeasti harkitsemaan vain jos markkinoilla rytisee oikein todella.

Jos haluat lukea, lisää Nordnet Superluotosta, lue aikaisempi kirjoitukseni jäljessä olevasta linkistä    (Linkki) tai mene suoraan Nordnetin sivulle (Nordnet.fi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti