keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Uutta väriä pörssiinPörssiin on taas tulossa uusi tietotekniikkayritys. Tietoturvayhtiö Nixu ilmoitti tänään, että sen osakeanti on merkitty täyteen ja yhtiö osakkeilla aloitetaan kaupankäynti pörssin First North -listalla arviolta joulukuun 5. päivä.


Aikaisemmin viimeviikolla Aspo pääsi vihdoin pitkän puhumisen jälkeen tositoimiin yhden tytäryhtiönsä Leipurin listaamisen suhteen. Anti on tällä hetkellä käynnissä ja päättyy 5.12.


Todella hienoa, että näitä uutuuskohteita saadaan pörssiin mukaan. Uskon, että nämä uudet pörssilistaukset ovat hyväksi pörssille ja meille sijoittajille yleensä. Jokainen uusi listaus antaa lisää sijoituskohteita meille tavallisille sijoittajille ja samalla tietysti yritykset saavat lisää pääomaa kasvuun ja maailmanvalloitukseen. Vielä kun valtiovalta ymmärtäisi kohdella verotuksen kannalta listattuja ja listaamattomia yrityksiä ja niiden omistajia samalla tavalla. Kyllä olisi listoille tunkua.


Itse en Nixuun sijoittanut, enkä todennäköisesti tule Leipurinkaan omistajaksi, mutta toivotan onnea yrityksiin sijoittaneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti