torstai 13. marraskuuta 2014

Parhaat sijoitusblogit tai -sivustot?


Viimeiset pari viikkoa olen pitänyt sijoittamisen suhteen hiljaiseloa. Normaalin Nordnetin rahasto- ja ETF-kuukausisäästämisen lisäksi (Tietoja mm. oheisesta linkistä: Aloita ETF-kuukausisäästäminen) kaikki energia on mennyt työntekoon ja harrastuksiin. En ole ehtinyt edes kunnolla seuraamaan markkinoiden liikkeitä tai sisääntulevan osinkovirran suuruutta.

Pian pitäisi kuitenkin aloittaa salkun valmistelu vuodenvaihteeseen: Tehdä laskutoimitukset vuoden luovutusvoitoista ja tappioista, katsoa mitä kaikkia liikkeitä pitäisi vielä tehdä niin, että ylimääräisiä luovutusvoittoveroja ei joudu maksamaan, jne. Olisi sopiva väli-inventaarion paikka.

Samalla kun aloitan seuraavien päivien aikana tuon vuodenvaihteen valmistelun, ajattelin kysellä satunnaisilta blogin lukijoilta hyviä vinkkejä muista blogeista ja muita sivustoista, joita te seuraatte ahkerasti, ja josta saatte hyviä vinkkejä tai tärppejä sijoituskohteittenne valintaan.

Itse seuraan tietysti aktiivisesti suomalaisia talousalan lehtiä (Arvopaperi, Kauppalehti, jne), joitakin hyviä suomalaisia bloggereita (Osinkosijoittaja, Kinski, jne), mutta eritoten minua kiinnostaisi hyvät kansainvälisiä osakemarkkinoita seuraavat tiedonlähteet. Esim. parhaat blogit osinkosijoittamiseen Suomen ja USA:n ulkopuolella, kehittyvien markkinoiden hyvät kohteet, jne.

Mitkä ovat niitä blogeja ja siteja, joita oikeasti minun kannattaisi laittaa omaan blogrolliin mukaan?

1 kommentti:

  1. Kuponginleikkaajan blogin sivureunassa olevasta blogiluettelosta olen itse löytänyt muutaman uuden hyvän blogin (kuten myös tämänkin blogin :). Eli katsoppa jos sieltä löytyisi jotain uutta: http://kuponginleikkaaja.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista