sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syntymäpäivälahjarahat rahastoihin


Lapsien syntymäpäivät, nimipäivät ja joulu ovat tapahtumia, jolloin sukulaiset ja ystävät tuovat helposti paljon lahjoja lapsille. Kaikki paikat täyttyvät erilaisista muovihirvityksistä tai pehmoleluista. Näin tapahtuu meidänkin perheessämme.

Normaaliperheistä poiketen, meidän perheessämme isovanhemmat ovat ottaneet tavaksi antaa pienen rahamäärän lapsien tilille silkkana rahana lahjan ostoon sijaan. Kuten arvata saattaa, nämä rahat perheessämme pistetään tietysti sijoituksiin.

Meidän perheemme lapsien rahat menevät tällä hetkellä rahastoihin. Kummallekin lapselle on asetettu Nordnetissä kuukausisäästämisohjelma, jonka kautta sijoitukset menevät nyt samoihin rahastoihin kuin itsellänikin. Nykyiset kuukausisijoituskohteeni, joista jo kirjoitinkin noin kuukausi sitten ovat::

Varallisuus ei tietenkään lasten kohdalla riitä isoihin kuukausittaisiin sijoitusmääriin vaan sijoitukset hoidetaan minimimäärillä eli 50 Euroa kuukaudessa. Pienilläkin erillä kuukausittain, yhdistettynä pieniin kuluihin, on potin mahdollista kasvaa isoksi vuosien varrella.

Iloisten mielten ja juhlien riemun lisäksi siis myös lasten sijoitusvarallisuuden kasvu on nyt hyvä syy odottaa lasten syntymäpäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti