maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pesämuna


Perheemme on perinteinen suomalainen perhe. Neljä henkeä. Isä, äiti ja kaksi lasta. Toinen lapsista on vielä vauvaiässä, toinen pian jo kolmen vuoden ikäinen. Elämämme on varsin tasaista Espoossa asuvan lähiöperheen elämää. On rivitalo ja farmariauto. Kultainen noutaja vain puuttuu isän allergian takia.

Kummallekin lapselle isovanhemmat ovat antaneet pienen pesämunan, muutaman tuhannen euron potin rahaa, syntymisen yhteydessä Tämä blogi kertoo siitä, miten lapsien pesämunaa kasvatetaan tulevien vuosien kuluessa.

Kerromme sijoituksista, sijoituksista lähinnä pitkällä aikavälillä, sijoitusstrategioista kun kyseessä on se, miten lasten rahat saadaan poikimaan. Samalla tietysti kerromme myös siitä mitä jo enemmän sijoittamiseen tottunut isä ja noviisiäiti tekevät säästääkseen rahaa ja mihin hullunkurisiin asioihin sitä tulee tuhlattua.

Motivaationa tälle blogille on kannustaa vanhempia ympäri Suomen siirtämään rahansa pois pankkitileiltä ja aloittamaan sijoittamisen lapsiensa puolesta. Toivottavasti tarinasta tulee oikeasti kannustava kertomus kurssinousuineen ja kasvavine osinkoineen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti