sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Vincit pois... Ja pikkuerä Heerosta


Lokakuun lopussa tein kaksi pientä liikettä. Osakeannista ostettu Vincit meni myyntiin. Vincitin nykyinen arvostustaso tuntuu todella kovalta ja siksi myin osakkeet pois, vaikka tavallisesti salkustani eivät osakkeet lähde mihinkään.  Valitettavasti en osunut myynnissäni huippuihin, mutta sain kuitenkin 6.3 Euroa osakkeelta ja siten prosentuaalisesti ihan kelpo nousun. Valitettavasti annissa saatu osakemäärä jäi niin pieneksi, ettei nousulla pääse paljon juhlimaan.

Lokakuun viimeisinä päivinä sijoitin minimimäärän Heeroksen antiin. Heeros on pieni taloushallinnon ohjelmistoja tekevä yritys, joka on tulossa First North -listalle. Heeroksesta ei varmastikaan tule kovaa nousurakettia, mutta on mielenkiintoista nähdä, ovatko saaneet annin onnistumaan ja nouseeko kurssi, kun yritys tulee pörssiin nyt alkavalla viikolla.

Sijoittiko kukaan muu Heerokseen?

2 kommenttia:

  1. Heerokseen en sijoittanut. Tuntuu että haluaisin mieluummin laittaa rahaa REIT:hin kun ne ovat ollaat vähän laskussa.

    VastaaPoista
  2. Osallistuin Heeroksen antiin melkein kahdella tonnilla: http://laiskasijoittaja.blogspot.fi/2016/10/osallistuin-antiin-600-kpl-heeros-oyjn.html

    En odota kummoista avauspomppua. Tarkastellaan tätä Heerosta vaikka kymmenen vuoden päästä ja tehdään sitten johtopäätökset :)

    VastaaPoista