tiistai 4. lokakuuta 2016

Vincit-merkintä

En ole ehtinyt vielä tutkia miten kolmas vuosineljännes kokonaisuudessaan lopulta meni. Sen verran ehdin kuitenkin viikonlopulla sijoitusasioita tutkia, että katselin tarkemmin läpi Vincitin antimateriaalia. Tutkimisen tuloksena päädyin tänään sijoittamaan yritykseen.

Olen kuullut itse Vincitistä hyvää vaikka en ole yrityksen kanssa ollutkaan koskaan tekemisissä. Anti ei mielestäni ole mitenkään huippuedullisesti hinnoiteltu, mutta toisaalta tarjolla on sen verran vähän osakkeita, että noiden pitäisi mennä kyllä kuin kuumille kiville.

Odotankin että anti keskeytetään huomenna tiistaina etuajassa. Jos näin käy, on hyvinkin mahdollista, että osakkeelle saa kivan nousun heti ensimmäisenä päivänä. Jos taas antia ei keskeytetä ensimmäisen mahdollisuuden tullen, olen pettynyt.

Nyt sitten peukut pystyyn. Jään odottamaan miten paljon osakkeita annista saa ja miten vahvasti leikkuri iskee merkintämääriin. 

3 kommenttia:

  1. Harmittaa kun en itse ollut hereillä ja jäi siirtämättä euroja pankkiin Vincitiä varten (en asu Suomessa joten sijoitukseni ja rahani ovat tässä maassa, voisin käydä Vincitillä kauppaa vain suomalaisen pankkini kautta). Veikkaan myös että anti keskeytyy heti kun mahdollista, tämä tosin ei vaadi hirveitä ennustajanlahjoja. Olisin halunnut osallistua ja ottaa helpon pikavoiton mutta uskon yritykseen myös pitkällä tähtäimellä. En tiedä tuleeko siitä ikinä oikeasti merkittävän suurta yritystä mutta johtamiskulttuuri on hyvä. Lisäksi tekee mieli kannustaa näitä rajojarikkovia yrityksiä joissa keskitytään olennaiseen eikä corporate bullshittiin.

    VastaaPoista
  2. Jeps merkkasin itsekin, katotaan paljon lopulta tarttuu haaviin =)

    VastaaPoista
  3. Valitettavan vähän tuota Vincitiä sai. Kuten arvasinkin, pistettiin anti kiinni heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Katsotaan nyt sitten alkuviikosta että mihin kurssi asettuu.

    VastaaPoista