maanantai 13. kesäkuuta 2016

LinkedIn Microsoftin haaviin: Saldona pikavoitto

Microsoft ilmoitti tänään ostavansa LinkedInin 26 miljardin hintaan. Valtavan kokoisella yrityskaupalla Microsoft saa käsiinsä johtavan työfokusoituneen sosiaalisen verkoston.

Itse sijoitin LinkedIniin helmikuussa 2016 hintaan 108 USD ja nyt Microsoft tarjoaa yrityksestä 196 USD osakkeelta. Neljässä kuukaudessa sain sijoituksella 81% tuoton. Hieno sijoitus. Arpa voitti tällä kertaa. Rahoissa en pääse kuitenkaan kylpemään, sillä sijoitin LinkedIniin normaalia kertasijoitustani vähemmän. Useamman tuhannen taalan sijoituksella olisin hymyillyt vielä enemmän.

4 kommenttia:

 1. Hieno osuma kieltämättä. LinkedIn on ollut tietyllä tapaa kuuma osake, mutta kyllä MS:n ostotarjouksen kokoluokka yllättää suuruudellaan kuitenkin.

  t. Osinkokone.com

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut pikavoitosta! Itsekin ajattelin heti että olisipa muutama "linksu" salkussa, mutta olen pysytellyt loitolla näistä vähän jännästi käyttäytyvistä some-osakkeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen aikaisemmin pysynyt erossa sosiaalisen median osakkeista. Linked jäi haaviin, kun se oli päivässä pudonnut puoleen helmikuussa varovaisten tulevaisuuden näkymien vuoksi. Silloin ajattelin, että markkina oli ylireagoinut. Pudotuksen jälkeen LNKD nousi reilusti, mutta Microsoftin tarjous toi vielä isomman lottovoiton.

   Poista
 3. Onnea kovasti.
  olen eka kertaa sun blogissa.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa, anna vaikka äidille, jos voitat.

  VastaaPoista